Onderhoud gietvloeren

Onderhoud van uw gietvloer is erg belangrijk. Elke gietvloer wordt standaard voorzien van een milieubesparend onderhoudsadvies, effectief, eenvoudig en betaalbaar. Omdat wij willen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw designvloer.

Onderhoud :
Dagelijkse reiniging; Losvuil verwijderen met Swiffer.                                         Wekelijkse reiniging; Groene zeep met koud water en microvezel vlakmop. Voor sanitaire ruimten adviseren wij schoonmaakazijnoplossing in water om zeep en kalk aanslag te verwijderen.

Beschadigingen :

Indien er toch beschadigingen ontstaan door gebruik, dan kunt u een lakspray bij ons bestellen die lichte "krassen" kan verwijderen. Deze lak is dezelfde lak als op de vloer, kan aanzetloos worden aangebracht en heeft een matte uitstraling.

Er zijn in de handel verschillende doppen, vilten en wielen beschikbaar die beschadigingen voorkomen. Kijkt u eens op Geen krassen.nl  https://www.floorfriendly.nl/ Het aanpassen van stoelen, banken, kasten en andere voorwerpen die over de vloer verplaatst worden is zeer belangrijk om beschadigingen te voorkomen.