Gietvloer badkamer

Een gietvloer is de ideale vloer voor uw badkamer. De gietvloer is naadloos en vloeistofdicht zodat u zich rustig en ontspannen kunt douchen, baden en wassen zonder omkijken naar de vloer. Een esthetische, praktische gietvloer in uw badkamer creëert een ontegensprekelijk gevoel van welzijn en welbehagen.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste gietvloer voor uw badkamer. De gietvloeren uit ons assortiment bieden in ieder geval voldoende mogelijkheden uw badkamer de juiste moderne uitstraling te geven. Wat dacht u bijvoorbeeld van Stones Design wandpanelen in uw badkamer in combinatie met een betonlook gietvloer.

 

Betonlook badkamer gietvloeren

Bij een gietvloer met een betonlook in uw badkamer gaat het om een gietvloer afwerking met een tekening of vleug. Gietvloeren met een betonlook worden gecreëerd door tijdens het appliceren gebruik te maken van twee kleuren. Door bijvoorbeeld twee donkere grijstinten te gebruiken krijgt uw badkamer een moderne warme uitstraling.

 

Vloerverwarming in uw badkamer?

Een gietvloer vloelt van zichzelf al warm aan maar kan ook zeer goed worden toegepast in combinatie met vloerverwarming. Gietvloeren en vloerverwarming gaan namelijk zeer goed samen. De lage warmteweerstand van een gietvloer maakt dat de warmte van de vloerverwarming makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt. Onze gietvloer betonlook is in oneindig veel kleurcombinaties verkrijgbaar waarmee u deze gietvloer perfect aan kunt laten sluiten op ieder badkamer interieur.

 

Stones design wanden in badkamer.Betonlook gietvloer in badkamer met Stones Design bad afwerking.

 

Een hygiënische badkamer gietvloer

De badkamer neemt in de woning een steeds meer prominente rol aan waardoor een gietvloer een aangename strakke aanvulling is voor deze ruimte. Zeer hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. De gietvloer is voor uw badkamer bovendien af te werken met een antislip toplaag. De kleurkeuze is bij Zilly designvloeren bovendien eindeloos.

 

Meer informatie over een gietvloer voor in uw badkamer?

Wilt u meer weten over onze gietvloeren, bel ons gerust op 0314 - 39 18 14 Onze medewerkers staan u graag te woord. Voor een prijsindicatie van een gietvloer in uw badkamer kunt u geheel vrijblijvende een offerte aanvragen.
offertew3_225